Sunday, October 14, 2012

Suomityyliä


Oon nyt päässy tähän postailun makuun nii jatketaan samaan malliin. Tänään ajeltiin siis Minneapoliksen downtowniin. Ekaksi mentiin Vikingsien, Minnesotan football joukkueen, stadionille kattomaan Keelyn marching band kilpailua. Se stadion oli ihan käsittämättömän iso, voin vaan kuvitella millanen tunnelma siellä on kun tupa on täynnä. Marching band showkin oli hyvä, mutta katottiin vaan kolme esitystä ja lähdettiin lounaalle.
Minneapoliksessa pilvenpiirtäjien välillä kulkee tunneleita ja rakennusten sisällä on ikäänkuin kävelyteitä. Eli ideana on siis että voi kulkea ympäri keskustaa laittamatta nenäänsä pihalle, mikä on hyvä erityisesti samanlaisina sadepäivinä kun tänään.. 
Kuljettiin sellasen tosi kalliin ja fiinin tavaratalon läpi, ja toimistorakennuksen matkalla lounaspaikkaan. Oli jotenki hassua kävellä vaan talojen läpi. Lounas mitä söin, oli korealais-amerikkalaisesta paikasta(jonka nimeä en muista..), ja hyvää oli taas kerran. Muttei mitään kevyttä koska pärjäsin sen kanssa hyvin iltaan asti syömättä. :D Täällä annokset ravintoloissa on paljon isompia kun Suomessa.
Rakastan tota downtownii, ja pilven piirtäjiä ja kaikkea.  Mutta paras juttu odotti kuitenkin keskustan ulkopuolella. Lounaan jälkeen host-perhe vei mut Finnstyle-nimiseen kauppaan, joka myy suomalaista desingia, ja mikä parasta, fazerin suklaata. Maan päällinen taivas!! Kaupan omistaja on momin tuttu ja puhuu suomea myöskin. Oli niin hauskaa nähdä kaikkia suomalaisia tuttuja juttuja ja rupatella suomeksi. Ja tietty pakkohan mun oli ostaa vähän kotiinviemisiä ittelleni..

Best Buy maksaa mulle piilomainonnasta.


Tässä tulos kun yritin ottaa auton ikkunan läpi kuvaa..




Tuolla näkyy niitä tunneleita!































7 comments:

  1. kelpais mullekkin tänne kauppa joka myy fazerii! :) ja joku jonka kanssa puhella suomee.

    ReplyDelete
  2. äääääh siisti toi suomikauppa tajusin nyt vast et en pääse marimekkoon kiertelemään liian pitkään aikaan!!! (ja kyl tietty karkitki maistuis) :))

    ReplyDelete
  3. hai vähä kivaa! käviks sil kaupal kauppa hyvin? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo kyl siel aika paljon ihmisii oli :D ei kyl ketaan muuta suomalaist

      Delete
  4. Näyttää kivalt toi kaupunki:). Ja hauska toi kauppa!!;)

    ReplyDelete
  5. namm mäki haluun fazerii ja pandaa :(

    ReplyDelete
  6. EIKÄ!! Ihan epistä määki haluun!!! Ja eikun vaan tänne lähettelemään suklaata, kiitos jo etukäteen!!

    ReplyDelete