Friday, October 19, 2012

Pumpkin patch and corn maze


Tällä viikolla meillä oli vaan maanatai ja tiistai koulua, ja loput lomapäiviä! Keskiviikkoa vietin nukkumalla kaikki univelat pois ja rentoumalla. 
Tänään aamulla lähdettiin ison porukan kanssa paikalliselle farmille, jossa syksyn kunniaks oli kaikkea kivaa. Ensin napattiin myymälästä lounaaksi donitseja ja omenapiirakkaa. Sen jälkeen ohjelmassa oli valtava maissipeltoon tehty labyrintti, josta oli tehtävänä löytää viisi kirjainta. Meiltä kesti iät ja ajat löytää ne, mut lopulta onnistuttiin ja saatiin palkinnoks omput. 
Maissisokkelon vieressä oli koko pelto täynnä oransseja kurpitsoja, joista sai valita mieleisensä. Käytiin myös traktorin peräkärry-ajelulla omenaviljelysten läpi ja nälöala paikan ohi. Täällä Minnesotassa on tosi kauniit maisemat syksyisin, ruska näyttää ihanalta kun melkein kaikki puut on lehtipuita. Kotiin viemisiksi ostettiin apple cideria, mikä ei täällä ole mikään alkoholijuoma, vaan tuoretta superhyvää omppumehua.
Huomenna on luvassa, tattaradadaa, comeback Mall of Americaan!!!!! Saatiin Lucyn kanssa lupa ottaa keskenämme bussi downtowniin ja sieltä juna MOA:han. Hihiii :) Ja ehkä tällä kertaa jotain tarttuu mukaankin.. 



Stalkkeri
Noi tytöt kattoo mua ku oisin sekasin : D




2 comments: