Saturday, November 24, 2012

Minnesota-South Dakota-Wyoming-Utah



Terveiset Utahista!
Perjantaina lähdettiin ajamaan suoraan koulusta, ja ajettiin 9 tuntia putkeen, lukuun ottamatta   vessataukoja ja take-away dinneria. Pimeä tulee jo joskus 5 maissa ja mitään maisemia ei oikeen näkynyt, joten käytin ajan hyödyksi ja nukuin pois viikolta jääneitä univelkoja melkein koko matkan. 
Lauantai aamuna herättiin pikku-motellissa South Dakotan puolella. Heti huomasi että oli lämpimämpää kun Minnesotassa. Aamiaselle me suunnattiin Wall Drugiin, entiseen lääkekauppaan, josta nyttemmin on tehty ravintola/matkamuistokauppa/museo. Syötiin pancakeseja(jotka oli lautasen kokosia), siirappia ja pihviä. Mielenkiintoinen yhdistelmä mutta suosiossa täällä näköjään. Aamiaisen jälkeen ajettiin preerian halki katsomaan "Badlandsia". Mitään erityisen pahaa ei löytyny, mut oli hienot maisemat. 
Seuraava pysäkki oli Mount Rushmore! Se ei ollu kyl mitenkään erityisen vaikuttava kuten olin ajatellu, mut pakollinen kohde kun USA:ssa kerran oon. Check! 
South Dakotan jälkeen ajettiin Wyomingin läpi. Toivottavasti kukaan wyoming-vaihtari ei lue mun blogia, mutta siellä ei ollu mitään. Pelkkää preeriaa ja satunnaisia öljypumppuja. :D Opin katsomaan Minnesotaa ihan uusin silmin. Ja koska ikkunoitten takana ei ollu mitään erityisen mielenkiintoista, nukuin taas koko loppumatkan. Matkustaminen on hämmästyttävän väsyttävää ottaen huomioon ettei tee mitään muuta kuin istu ja syö. 

                   The big red van. Mulla, Keelyllä ja Jensillä oli kaikilla oma penkkirivi!




                                              Wall Drug. Joulupukki oli suljettu :(




Badlands.





                                                                     Wyoming.

5 comments:

  1. Kuulii!! ja tykkän sun housuist :) ja kivaa wt pääsit näkemä kaikki ieri paikkoi, mäki haluun

    ReplyDelete
  2. oi kuulostaa ihan sika upeelt reissulta! :) mäki haluun joskus lähtee kiertää usaa autolla! :)

    ReplyDelete
  3. hahahha just hauska toi Mount Rushmore kuva :D hei haluuks vastata tun tekstariin?? :D KOSKA NAHDAAN?????

    ReplyDelete