Sunday, September 30, 2012

HOMECOMING DAY



Perjantaina oli homecoming day, ja koko homecoming weekin päätös. Aamulla koulussa oli samantapanen aamun avaus kuin ekana koulupäivänä. Aamulla paljastettiin myös homecoming royaltyn joukosta king ja queen, jotka oli äänestetty koko koulun kesken keskiviikkona. Kaikki ehdokkaat oli jollain tavalla ansioituneita senioreja, ja pojilla oli puvut ja tytöillä ihanat prinsessa mekot. Amerikan glamouria :) Aamun avauksessa oli muutenkin kaikkia hauskoja esityksiä, ja tietenkin koko football joukkue esiteltiin.

Illalla sitten suunnattiin homecoming peliin. Meijän koululla on oma stadion, mutta se ei ole koululla vaan Anokan keskustassa, jonne mom heitti mut. Stadionilla tapasin Lucyn ja Bekahin, vaikka aluksi olikin vähän vaikeuksia löytää toisemme koska porukkaa riitti. Jonotettiin lippuja aika kauan, ja onnistuttiin saamaan melkeen viimeset vapaat istumapaikat, sattumalta saksalaisen vaihtarin ja sen host-veljen takaa. Ja myöhemmin paikalle ilmaantui Bekahin tuttujakin. 
En ymmärtänyt itse pelistä oikeen mitään, paitsi että me hävittiin.. Mutta tunnelma oli silti hyvä, eikä itse peli tuntunu olevan se pääasia kenellekkään, vaan mukavan ajan viettäminen kavereitten ja perheen kanssa. Katsomossa oli siis muitakin kuin meidän koululaisia ja aikuisiakin. Väliajalla esiinty meidän koulun marching band, jossa Keely soittaa, ja koulun tanssijoukkue. 

Pelin jälkeen jatkettiin after partyyn meijän kirkko tutun Katien  luokse, jotka oli samalla synttärit. Syötiin kakkua ja pelattiin wii-tanssipeliä. Oli superhauska perjantai!!


               Me koulun homecoming paidoissa, mulla on juniori- ja Lucylla senioripaita.


                                                            Marching band.

3 comments:

  1. Jee hyvä tervetuloa sosiaalinen elämä!! :D:D

    ReplyDelete
  2. Sääki oot jo sopeutunut Amerikkalaisiin T-paitoihin :)

    ReplyDelete