Sunday, March 3, 2013

Kokomo's



Olen löytänyt uuden lempipaikkani syödä ulkona! Tehtiin tänään Ji Heen ja Lucyn kanssa retki Mall of Americaan taas, ja syötiin lounasta Kokomo's nimisessä hawaiilaisessa paikassa. Rakkautta ensisilmäyksellä! Koko paikka oli sisustettu ihanasti hawaii-tyyliin, ja musiikki sopi teemaan myös. Ja söin ehkä elämäni tähän mennessä parhaan salaatin. 

Muutenkin oli menestyksekäs reissu, ostin mm. Victoria's Secretin bikinit ensi kesälle, heh. Mutta koskaan ei voi olla liian aikasin ettei niitä myydä loppuun. 

Mutta paluumatka ei ollutkaan sitten enää niin menestyksekäs. Meidän pitää otta light trail eli metro MOA:sta Minneapolikseen ja sieltä juna tai bussi kotiin. Päätettiin ottaa 7 Minneapoliksesta lähtevä juna kotiin, joten meidän piti lähteä MOA:sta 6:12 metrolla. Noo, se metro olikin sitten yli 10 minuuttia myöhässä, ja saavuttiin juna-asemalle 7:05. Juna oli mennyt menojaan, ja katottiin netistä että muita junia tai busseja ei ole eikä tule. Ja oltiin siis yksin Minneapoliksen downtownissa lauantai iltana, hui. Onneksi eräs pariskunta oli missannut sen junan myös, ja ne keksi soittaa junayhtiölle. Junayhtiö, joka varmaankin pelkäsi että me haastetaan ne oikeuteen tai jotain, järkkäsi meille kyydin kotiin. Menopeliksi saatiin sitten sellanen valtava bussi, olisi viidelle ihmiselle ehkä pienempikin riittänyt. :D 
Eikä tässä vielä kaikki. Meidän bussikuski sekoili jotenkin, ja ajo viilettäen moottoritietä meidän aseman ohi. Käännyttiin sitten heti ekasta liittymästä pois, mutta kenelläkään ei ollut mitään hajua miten päästä meidän asemalle. Katottiin sitten Google Mapsista reitti ja ajettiin armottoman bussin kanssa jossain pikkukaduilla. :D Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, lopulta saavuttiin kotiin sanisinko kokemusrikkaan paluunmatkan jälkeen.














                               Piña Colada mauissa peach, mango and strawberry. 

No comments:

Post a Comment