Tuesday, March 26, 2013

parhaat päivät



Päätin säästää mun kevätloman parhaan osuuden viimeiseksi. Eli en edennyt ihan aikajärjestyksessä, joten keletaan takaisin tiistai aamuun. Lähdettiin ajamaan hotellista Frederickistä kohti Virginiaa. Ajettiin Marylandin läpi jollain pienellä maalaistiellä, ja voi että niitä taloja. Ihan järjettömiä palatseja ja kartanoita, joillain oli palmupuut ja suihkulähteet pihassa ja kaikki. :D 

Kun saavuttiin Alexandriaan Virginiaan niin mä sanoin heipat muille mut heitettiin juna-asemalle. Täällä Amerikassa tuntuu ajoittain että kaikki vapaus on riistetty kun ei pysty itsenäisesti kulkemaan mihinkään, joten oli kyllä niin hyvä ja villi ja vapaa fiilis kun istuin yksin auringossa siellä junalaiturilla DC:n laitamilla. :D Hyppäsin junan kyytiin ja ajoin sillä vähän yli kaksi tuntia etelään Richmondiin. Matkalla kun datailin siinä ja vilkaisin ulos ja tajusin että hei toihan on rannikkoo mikä näkyy, niin tuli ihan semmoinen samanlainen "MERI!"-fiilis kun muumipeikko ja pyrstötähti leffassa. :D Ei sitä tajua silloinku on Suomessa mutta kaipaan ihan älyttömästi merta täällä. En ole nähnyt sitä koko vuotena, mikä on mulle uutta koska olen koko elämäni asunut rannikolla. Mutta mun hyvä mieli sen kuin kasvoi kun näin merivettä pitkästä aikaa. Mutta paras oli tietenkin edessä vielä. 

                                                                Matkaeväs :)

Saavuin Richmondiin asemalle viiden aikoihin mistä Assun host-iskä haki mut niille. Olin ihan täpinöissä ja innostunu matkalla ja kysyin vaan koko ajan että  kuinka monta minuuttia vielä, ja lopulta sitten saavuttiin niitten talolle. Ääääk! Oli kyl niin kiva nähdä 7 kuukauden jälkeen ja aloin tietty nolosti itkemään niitten vanhempien edessä.. Mutta tunnelma oli katossa, ei sitä oikeen pysty kuvailee miltä tuntuu nähä niin pitkästä aikaa. Sain vähän esimakua siitä kun sitten kesäkuussa nään perheen ja loputkin kaverit. :) Aluksi tuntu vähän hassulta puhua suomea mutta kyllä se siitä sitten lähti luistamaan.

Assu skippas koulun molempina päivinä että saatiin viettää laatuaikaa kahdestaan. Ekana aamuna herättiin myöhään ja tehtiin aamupalaksi lettuja! Ja kuunneltiin suomalaista musaa. Käytiin shoppailemassa mallilla joka oli armottoman kävely matkan päässä mutta sekä ilma että seura oli hyvää joten oli ihan virkistäävää. Torstaina mentiin myös shoppailemaan(käveltiin taas, nyt on vuoden urheilut tehty) ja illalla Assun YMCA ryhmän  kanssa sirkuskoulu tyyppiseen paikkaan jossa oli paljon trampoliineja. Reenattiin meidän tuplakuperkeikkaan kesää varten. ;) 


                                  Hiukan kärähtäneet letut ja Assu biletunnelmissa.

































En siis mitään kovin erikoista puuhaillut noiden päivien aikana, mutta oli silti ihan parasta. :) Tunnelmat oli aika haikeet kun aikasin torstaiaamuna lähdin, mutta toisaalta tullaan taas näkemään jo 3 kuukauden päästä mikä on ihan älyttömän lyhyt aika. Mihin tää vaihtovuosi on mennyt?!






6 comments:

  1. ihanat söpöläiset samaan aikaan kun hymy korvissa tulee tippalinssiin see you soon!!:)

    ReplyDelete
  2. Miks musta on vaa tämmösiä kuvia?! :DDD Erityisesti toi aamuinen bilekuva.. XD Mutta oli siis mahtavaa ja ihan nauratti ja itketti kun tätä luki :) Nähdään pian!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enhän mä voinut tollasia loisto-otoksia vaan itteläni pitää, piti laittaa hyvä kiertamään! :D

      Delete
  3. Ooi sul on niin ihanan pirteä blogi, oon jo aika kauan tätä seuraillu!:) pitää nyt liittyy lukijaks, vihdoinki :D
    Ite oon lähössä Exploriuksen kautta vaihtoon Amerikkaan enssyksynä, jos kiinnostaa ni käy kurkkaamassa mun blogi:)

    http://annikaintheusa.blogspot.fi/

    Hyvää loppu vaihtovuotta!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!! :) Sunkin blogi näyttää tosi kivalta! Toivottavasti host-tiedot tulee nopeaan, ite ainakin muistan kuinka paljon ja jännittyneenä odotin niitä viime vuonna samaan aikaan. :D

      Delete