Saturday, December 29, 2012

Finally

Vihdoin ja viimein useiden yriyksien jälkeen näin Lauran! Ja niille jotka ei tiedä niin ollaan samalla luokalla Suomessa 4 vuotta ja tunnettu vaikka kuinka kauan, ja on näköjään jonkun ylemmän voiman tahto ettei meitä eroteta koska nyt kun tultiin molemmat vaihtoon niin tultiin 40 km säteelle toisistamme. Mitää :D Aika uskomaton sattuma koko Amerikasta tultiin molemmat tänne. 

Mutta jokatapauksessa tänään minä, Laura ja Olivia, Lauran host-sisko Sveitsistä, nähtiin Mall of Americassa. Oli kiva päästä puhumaan taas Suomea, mutta koska enkku luistaa niin luontevasti jo niin puhuttiin enkkua aina kun Olivia oli lähetyvillä ja välillä vaikkei olisi ollutkaan. Pääsin vihdoinkin shoppailemaan ajan kanssa jättimäiseen Forever21:han jonka viime kerran fysiikan luokkaretkellä löysin vain 5 minuuttia ennen lähtöä. Laura tutustutti mut myös Abercrombie & Fitch- kauppaan jossa oli superhyvät alet ja mä ja laura ja olivia löydettiinkin täydelliset farkut jotka me kaikki ostettiin. :D 
Tuun näkemään näitä tytsyjä vielä ennen kun palaan Suomeen joten hyvästit ei ollut mitenkään haikeat. Ensikertaan! :)







 Laura oli saanut Suomesta salmiakkia mutta koska ei itse tykkää siitä lahjoitti koko varaston mulle! Kaupanpäälle tuli sukulaku. Jippii!! 


              Maistatettiin Olivialla salmiakkia mutta ei oikeen tykännyt.. :D


3 comments: