Wednesday, May 8, 2013

openings


Viime perjantaina oli meidän All Shook Up-musikaalin ensi-ilta! Maanantaista perjantaihin meillä oli ollut yhdeksään saakka harjoitukset, missä näytelmä hioutui toivottomasta kaaoksesta yllättävän hyväksi. Tunnelma oli jossain vaiheessa jo aika huolestunut kun aikataulu puski päälle, mutta kai tommonen pieni stressi kuuluu asiaan. Perjantaina oli jännitystä ilmassa, ja muakin jännitti kyllä vähän muttei niin paljon kuin olisin luullut. Esitys meni ilman suurempia mokia ja yleisö nauroi tosi paljon, joten kai se hyvin meni. Fiilis oli katossa shown jälkeen ja ajettiin kaikki yhden tytön, Abbyn, talolle cast partyihin. Teatteri-ihmiset on varmasti keskimääräistä äänekkäämpiä ja dramaattisempia tyyppejä, ja bileetkin oli sen näköiset. Tanssittiin paljon ja tietty amerikkalaiseen tapaan syötiin. Musikaali-ihmisten energisyyden saattelemana Abbyn sänky romahti ja yksi tyttö joutu lähtemään sairaalaan nyrjäytettyään jalkansa. Yleensä ei tommoista kuulemma onneksi tapahdu. :D Kotiin saavuin vähän 12 jälkeen rättiväsyneenä koko viikon harjoitusten ja ensi-illan jälkeen, ja nukuinkin 12 tuntia yhteen putkeen. 

                                           Loppukohtaus, mä näyn ylhäällä keskellä.                                                           

Myös lauantaina ja sunnuntaina meillä oli esitykset. Kehitystä oli huomattavassa, koska sunnuntai oli ehdottomasti tähän asti paras show ja yleisökin nauroi kovaäänisimmin. Lauantaina meillä oli taas cast party, joka sujui rauhallisimmissa merkeissä. 

Huomenna torstaina, ja perjantaina ja launataina meillä oli vielä esitykset, ja sitten onkin mun teatteriura täällä jo ohi. Mutta vielä kolme showta ja kaksi cast partya jäljellä. :)

Mä ja Katie, mun kaveri kirkosta jolla oli päärooli
Mä ja Ethan.

Tällä viikolla on myös vihdoin avattu kesäkausi täällä Minnesotassakin. Ilmat on ollut tosi lämpimät, melkein liian kuumat tälläselle suomalaiselle, haha. Iltapäivisin olen mennyt meidän terassille torkkumaan päikkäreille tai lukemaan. Muutenkin nyt tuntuu jo ihan kun olis kesä, koska mulla ei tule melkein mitään läksyä, ja nyt kun meillä ei ole enää musikaaliharkkoja niin on ollut enemmän aikaa chillata. Tiistaina mulla oli tosi hauska päivä ja tuntu ihan kesälomalta. Koulun jälkeen mentiin meille ja Lucy otti musta senior picturen mikä tarvitaan koulujuttuihin, ja sen jälkeen lähdettiin kiertelemään kauppoja. Mentiin ostamaan jättiannokset frozen yoghurtia joka toimi mun päivällisenä. Sitten palattiin meidän alettiin haravoida lehtiä Tiinan käskystä mutta se päättyi siihen että hypittiin lehtikasoihin ja kierittiin alas pikku nyppylää meidän pihalla ja tehtiin kärrynpyöriä. Hahaha. Ja oltiin ulkona melkein yhdeksään asti kun oli niin lämmintä ja valosaa. :) 



                                                                       Fro yo 

'






4 comments:

  1. Oikun vaikuttaa ihan superihanalta tää blogi! Jään seurailemaan, harmi vaan et löysin tän niin myöhäsessä vaiheessa? MItä muuten oot tykänny sts:ssästä järjestönä? Kun oon kuullu siitä vähän monenlaista tarinaa... Oon itekki lähössä vaihtoon niin käy toki kurkkaamassa miun blogi:D

    http://myundiscoveredworlds.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. Kiitos! :) Sunkin blogi vaikuttaa kivalta, hyva etta jotkut on hyvissa ajoin liikkeella blogin kanssa, toisin kuin allekirjoittanut haha :D sts on hoitanut hommansa oikeen hyvin! aion tehda tassa lahiaikoina oman postauksen sts:n plussista ja (vahaisista) miinuksista. :)

    ReplyDelete
  3. Iiiiiiiihana toi kuva! <3 profiilikuva ainesta :) Ja muistelen muute et spice icessäki myytäis fro yota, elämälläni on sittenkin merkitys!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se ei oo semmosta missa saa ite valita taytteet, mutta eikohan se paremman puutteessa kelpaa :D

      Delete