Sunday, August 5, 2012

6 days left




Moikka!

Olen Kamilla, ja lähdössä kymmeneksi kuukaudeksi vaihtoon USA:han, Minnesotaan. Tulevana kotipaikkana Coon Rapids, pieni kaupunki ihan Minneapolisin kyljessä. Host-perheeseen kuuluu äidin ja isän lisäksi seitsemän lasta :D Tosin ainoastaan kaksi nuorinta tulee olemaan kotona tänä vuonna. Ja lisäksi talossa asustelee kissa ja kani. Ja perhe vaikuttaa kaikin puolin tosi ihanalta! Oon ehtinytkin jo huhtikuusta lähtien lähetellä host-äidin kanssa kanssa sähköpostia, mutta tänään skypetettiin ekan kerran! Jännitti ekaksi aika paljon, mutta hyvinhän se meni, sain jopa selvää suurimmasta osasta puhetta.. Ja nyt vaan ootan että pääsen näkemään kaikki ihan oikeesti.


Lähtöpäivä on siis 11.8 eli ens lauantaina. Kuuden aikoihin aamulla nähdään Helsinki-Vantaalla STS:n edustajan ja muiden vaihtareiden kanssa. 
Matkavalmistelut on sujunut hyvin, eikä enää pitäis olla kovinkaan paljon tehtävää. Tuliaiset täytyy vielä hankkia, mutta onneks oon jo miettiny aika paljon mitä ostan. Oon jopa pysynyt aikataulussa ihan hyvin :D Tosin tohon rokotusasiaan havahduin vähän myöhään, huomenna meen ottamaan viimesen piikin..



Huomenna nään myös viimestä kertaa kaksi kaveria, jotka lähtee myös vaihtoon Amerikkaan. Tuntuu varmaan hassulta sanoa moikka seuraavaksi kymmeneksi kuukaudeksi, kun ei sitä muutenkaan tajua että nyt on ihan oikeasti lähdössä. Mutta ehkä ihan hyväkin niin ettei synny 
mitään viime hetken paniikkia.. 


Fiilikset nyt viikko ennen lähtöä tiivistettynä: jännittää kamalasti ja samalla oon uskomattoman innossani. :) Tänne blogiin aion nyt ennen lähtöä ja vaihtovuoden aikana(ja miksei jälkeenkin) päivitellä aina kun vaan ehdin tai saan aikaiseksi. Tervetuloa seuraamaan tutut ja tuntemattomat!

No comments:

Post a Comment