Saturday, August 25, 2012

jeeeee!


Saatiin viisi joukkuetta, joten pääsen pelamaan futista!  Mun joukkue on B-squad 2 eli käytönnössä huonoin joukkue meijän ikäsistä, mutta ei haittaa. :D ja en ainkaan joutunut freshmanien joukkueeseen. Nyt elättelen toivoa että saan peliaikaakin peleissä, kun muut ei kaikki oo parempia. :) 
Nyt kun on saatu omat joukkueet niin pystyy paremmin tutustumaan, ja mun joukkueeseen vaikutti tulleen kivoja tyyppejä. Perjantaina meillä oli ekat treenit ja maanataina on jo eka peli!! Torstaina käytiin aamulla kasilta hakemassa peliasut koululta, ja mä pelaan numerolla 33. Meijän koulun väri on tommonen viinipunanen niinkun kuvasta näkyy. Tilasin ittelleni joukkueen T-paidan ja hupparin myös.

Keskiviikkona oltiin meidän ja muitten kirkosta tuttujen perheiden kanssa järven rannalla piknikillä. Kirkossa on paljon mun ikäsiä tyttöjä ja poikia, ja pelattiin kaikki yhdessä lentopalloa, ja tyttöjen kanssa istuttiin samassa pöydässä ja syötiin hotdoggeja ja juteltiin. Nää amerikkalaiset (ainakin täällä Coon Rapidsissa) on ihan hulluina Hunger Gamesiin eli Nälkäpeliin, eikä me paljon muusta puhuttukkaan :D 18. päivä siitä ilmesty DVD, ja ihmiset jonotti sitä kahentoista aikaan yöllä kauppojen edessä, mikä oli hassua, koska leffa on pyörinyt leffateattereissa jo iät ja ajat. 
Jotkut kävi myös uimassa järvessä, ja munkin olisi pitänyt, koska olin varta vasten metsästänyt kolme tuntia(!) kokouikkaria tätä varten. :D Niinkuin jo sanoinkin niin täällä ei kukaan, ainakaan kirkosta, käytä bikinejä, joten munkin oli pakko ostaa oma kokouimapuku, nii kamalalta kun se tuntuukin :P 


Onnelinen hampurilaisen omistaja.

Minä ja Bekah

Mini-pehmis vastas kooltaan hesen normipehmistä, ja sen jälkeen oli vielä S, M, L, ja XL :D 



Tänään käytiin host-momin Tiinan kanssa aamulla muutamassa garage salessa. Idea on siis että ihmiset myy tavaraa omalla pihallaan ja sinne saa mennä katselemaan ja ostamaan. Sen jälkeen olin shoppailemassa Bekahin ja Lucien kanssa. Bekahin tunnen kirkosta, ja Lucie on heidän tsekkiläinen vaihtari joka saapui eilen :) Molemmat on mukavia, ja Lucie puhuu tosi hyvää enkkua! Käytiin syömässä Dairy Queenissa, missä oli superhyvää pehmistä.

Laitoin tähän vähän kuvia meidän naapurustosta, niin tiedätte vähän millasessa paikassa oikeen asun, eli aika tavalliselta esikaupungilta täällä näyttää :)

Täällä on stop-merkkejä ihan joka kadun kulmassa.



Meidän hieno postilaatikko. :)

5 comments:

  1. Meki käytiin Dairy Queenissä!! Oli superhyvää :P

    ReplyDelete
  2. Sulla on ainakin America Smile kohdallaan!! Varmaan sen takia kun harjoiteltiin sitä niin paljon ;)

    ReplyDelete
  3. UUU ihanaa et oot saanu jo kavereita :)))) happy for u!

    ReplyDelete