Wednesday, August 8, 2012

Tuliaisia



Tuliaiset on nyt melkein kaikki hankittu! Vielä olis tarkotus ostaa jotain Iittalaa tai Marimekkoa, tai sitten jotain Angry Birds-kamaa.  Aika lailla karkki-linjalla siis mennään, ainakin jos hostit ei tykkää niin voin popsii ne omaan mahaani :D Noita pikku-salmiakki-askeja ostin varmuuden vuoksi jos täytyy esitellä jotain suomalaista (tai jos iskee ylitsepääsemätön salmiakin himo).





Ostin tommosen Suomi-kirjan, missä on paljon kuvia joka puolelta Suomea, ja kaikkea pikkuinfoa. Mietin aluksi että olisin ostanut jonkin pelkästään Turusta kertovan kirjan, mutta päädyin lopulta tähän. Turustahan mulla on omiakin kuvia mutta Pohjois-Karjalasta ei niinkään. Niin tulee sitten koko Suomi esiteltyä samaan syssyyn. :)

Tosin mun host-perhe tietää Suomesta jo valmiiksi aika paljon, koska host-äidin äiti oli suomalainen. Host-äitikin on asunut nuorena vähän aikaa Suomessa ja myös puhuu vähän  suomea :) Host-mom ja dad olikin kesäkuussa täällä Suomessa pari viikkoa, tapaamassa vanhoja tuttuja ja sukulaisia. Mutta ite onnistuin olemaan just silloin matkalla Portugalissa :D

Nuottikirjan ostin siksi koska musiikki on tosi tärkeetä mun host-perheelle, ja jokainen heistä soittaa jotakin soitinta. Laulujen sanat on suomeksi niin host-mom pääsee treenaamaan vähän suomea(koska omien sanojensa mukaan on sen tarpeessa). Ja soitan itsekkin pianoa niin voin välillä soitella tuttuja biisejä.





Löysin kaupasta Muumipurkkaa ja se oli pakko ottaa mukaan. Xylitolipurkka ja muumit samassa, kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis!




Oon nyt viime päivinä lähetellyt viestejä facebookissa mun vuotta vanhemman host-siskon kanssa, joka vaikuttaa tosi mukavalta. Harmi vaan hän lähtee jo nyt elokuussa yliopistoon, mutta ainakin ehditään asua melkein kaksi viikkoa samassa huoneessa. 
Kun saavun host-perheeseen, niin ekat pari viikkoa on muutenkin täysi hullunmylly päällä, koska hostien kaikki lapset tulee käymään puolisoineen ja lapsineen. Ja host-sisaruksia mulla on siis seitsemän, niin luultavasti ei ainakaan tule tylsää. :D 

3 comments:

  1. vitsi sul o paljo tuliaisii!! :o aatteliks et jos sun isäntäperhe ei tykkää noist ni sit voit syödä loput ite?? ;)
    mut just hyvä, mäki voisin viedä noit muumi-purkkii tuliaisiks :D

    ReplyDelete
  2. joo sen on vähän niinku tarkotus ;) mut toivon et ne muumi-purkat on ees hyvii koska en oo ikinä maistanu :DD

    ReplyDelete
  3. oon maistanu ja on ne!! ja kerro sit mitä ne tykkäs! :) päivitä nyt pikapikaa lisää, haluun kuulla kaiken sun kirkonmenoista ynnä muista!

    ReplyDelete